De Kickstarter is afgelopen, maar wij zijn nog niet klaar! We blijven het 8Rlicht verder ontwikkelen.

Want to stay informed? Subscribe to our newsletter or follow us on facebook, twitter or google +.

Scrollende tekst

Heb je een eigen webpagina voor je band, bedrijf of vereniging? Laat het voorbij scrollen op je 8Rlicht! Je kunt de tekst eenvoudig intypen op je smartphone, compleet met icoontjes als hartjes en smileys. Na een druk op de knop wordt het direct draadloos verzonden naar je achterlicht en wordt het direct zichtbaar. Geen gedoe met USB-kabels. Je kunt zelfs al fietsend snel een eerder getypte tekst kiezen die dan direct zichtbaar wordt.

Plaatjes

Onze smartphone app heeft een ingebouwde editor voor plaatjes waarmee je snel en gemakkelijk je eigen afbeelding kunt tekenen. Ook kun je plaatjes delen met anderen of een plaatje van bijvoorbeeld je favoriete club downloaden van hun site.

Thema's en animaties

Een thema is een pakket van plaatjes, animaties en tekst, waarin het achterlicht interactief reageert op hoe je fietst of wat je doet. Je kunt aparte animaties instellen voor dag en nacht, maar ook voor remmen, app-en, zwabberen etc. De animaties zelf kunnen ook reageren op de bewegingen van de fiets, het is dus niet alleen maar een simpel filmpje. Er zijn allerlei soorten thema's die je via de app in je 8Rlicht kunt laden, ook kun je via de app nieuwe thema's downloaden. Er is bijvoorbeeld een kerst-thema met een kerstmannetje in een slee, er zijn retro gaming thema's geïnspireerd op klassieke arcade spellen. Ook zijn er sport thema's en ook een stapavond thema (dat mede-weggebruikers waarschuwt als je dronken over de weg zwabbert) ontbreekt niet.

Ook anders te gebruiken

Het deel met de lichtkrant kun je met 1 schroef losmaken van je fiets als je een keer ergens anders een lichtkrant voor nodig hebt. Bijvoorbeeld als klok, scoreboard of voor in je auto of vrachtwagen (bedankt voor het idee Fred!). Als iemand anders het achterlicht verwijderd van je fiets dan gaat uiteraard het alarm af.

Powered by: