De Kickstarter is afgelopen, maar wij zijn nog niet klaar! We blijven het 8Rlicht verder ontwikkelen.

Want to stay informed? Subscribe to our newsletter or follow us on facebook, twitter or google +.

Meer dan 140 leds

Met meer dan 140 leds ben je zeker goed zichtbaar voor andere weggebruikers. De leds van het 8Rlicht zijn precies zo ingesteld dat je goed zichtbaar bent zonder andere mensen te verblinden.

Extra zij-leds

Het 8Rlicht bevat aan beide zijkanten extra leds die opzij gericht zijn voor optimale zichtbaarheid van alle kanten. Ook als je je fiets zoekt in de fietsenstalling helpen de zijlichten met het vinden.

Remlicht functie

Iedere auto heeft het, maar fietsers hebben het niet. En dat terwijl een auto in een druk centrum toch geregeld veel te dicht achter de fietsers voor hem rijdt. Als jij in zo’n geval plotseling moet remmen omdat iemand zomaar oversteekt dan reageert het 8Rlicht direct met de remlicht functie. Ook overdag gaan dan direct alle leds aan om die auto achter je te waarschuwen.

FF app-en?

If you use your smartphone for things like texting while riding your bike, your smart taillight will warn other traffic with a special warning symbol to avoid accidents.

Rijvaardigheids waarshuwing

Soms ga je na het stappen met iets te veel op op de fiets zitten. Het 8Rlicht meet jouw reactievermogen door te meten of je wel of niet ongecontroleerd zwabbert. Als dat wel zo is dan kan je kiezen wat het 8Rlicht doet: Je kunt bijvoorbeeld alleen een berichtje krijgen op je telefoon of je kunt een waarschuwingssymbool op het 8Rlicht laten zien als je dat wilt.

Active reflector

Hoewel de hele rand van het 8Rlicht reflecterend is, kan het natuurlijk altijd beter. Met de app kun je de actieve reflector inschakelen. Het 8Rlicht meet dan continu het licht en als een andere lichtbron gedetecteerd wordt gaan alle leds aan. Een groot voordeel ten opzichte van de normale reflector is dat de leds niet direct weer uitgaan, maar pas na een paar seconden. Zo ben je dus extra zichtbaar…

Powered by: